VERGADERING DFC (2): DFC wordt met komst tafeltennis mogelijk Sportclub

28 mei 2008 780x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VERGADERING DFC (2): DFC wordt met komst tafeltennis mogelijk Sportclub

*Tafeltennisclub Eneco wordt zoals bekend per 1 juli een vast onderdeel van DFC. De club speelt al sinds twee seizoenen elke dinsdagavond haar (competitie)wedstrijden in de sportzaal van DFC. Met de komst van de tafeltennissers die onder naam en vlag van DFC gaan spelen, wordt bekeken of DFC omschakelt van voetbalvereniging naar sportvereniging. DFC´s huidige vice-voorzitter Henk Nieboer legde tijdens de ledenvergadering van maandag uit: ,,Dit om eventuele dubbele contributie-afdracht aan tafeltennisbond en KNVB te voorkomen´´.


*Het nieuwe ODS speelt komend seizoen op de accommodatie van DFC. Beide clubs zullen snel overleg voeren over het hoe en wat van de inwoning en daarmee verwante zaken. ODS heeft met drie teams voor de nieuwe competitie ingeschreven, waarvan in elk geval een reserveteam op zondag speelt. Het eerste van ODS start in de vierde klas zaterdag, hetzelfde niveau als waarop DFC momenteel acteert. Bedoeling is dat DFC en ODS competitie-technisch ´tegen elkaar indraaien´.


*Tijdens de ledenvergadering van maandag werden ook de nieuwe verenigingsstatuten unaniem goedgekeurd. Pas als deze officieel zijn vastgelegd door (semi-)overheid en voetbalbond treden ze in werking. Dat kan nog enige tijd duren. Aan de nieuwe statuten is langdurig en minutieus gewerkt door het drietal Hans van den Reydt, Hans Boogert en Ton Vos.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com