Reünie DFC staat op 2 november in het teken van het 125-jarig bestaan

19 mei 2008 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reünie DFC staat op 2 november in het teken van het 125-jarig bestaan

Op zondag 2 november a.s. organiseert  DFC in het clubgebouw aan de Reeweg-Oost een grootse reünie in verband met het 125-jarig bestaan (16 augustus a.s.).


Secretaris Reinier Jaquet van de Vereniging Oud-DFC: ,,Op deze reünie is iedereen welkom die ooit lid van DFC is geweest of dat nog is. Een unieke gelegenheid om weer eens bij te praten met oude voetbalvrienden en herinneringen op te halen of sterke verhalen uit vroeger tijd uit te wisselen.’’


Hij vervolgt: ,,De organiserende commissie wil natuurlijk graag weten hoeveel mensen kunnen worden verwacht op de reünie en of de accommodatie wellicht aangepast moet worden. Daarom raadt Jaquet degenen aan die interesse hebben om deze reünie te bezoeken, dat uiterlijk 15 augustus a.s. kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar: gertloeve@versatel.nl of r.w.jaquet@orange.nl


Bellen kan ook: 078-6170372 of 078-6163133. Ook een briefje naar DFC, Postbus 333, 3300 AH  Dordrecht volstaat.


Jaquet: ,,Na uw aanmelding ontvangt u tijdig bericht omtrent het programma en de kosten.’’


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com