Pupillen F1 DFC eindigen als tweede op toernooi ´s-Gravendeel

18 mei 2008 1981x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupillen F1 DFC eindigen als tweede op toernooi ´s-Gravendeel

De F1-pupillen van DFC zijn zaterdag als tweede geëindigd tijdens het pupillentoernooi van ´s – Gravendeel.


Leider Adrie de Weerdt enthousiast: ,,De pupillen hebben een geweldige middag gevoetbald al zat het weer wel een beetje tegen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Allemaal hebben ze heel erg hun best gedaan, er was mooi samenspel van iedereen. Tot aan de laatste wedstrijd was het een spannend spel want de jongens konden eerste worden. Helaas kwamen ze net twee puntjes  tekort maar het leverde wel een verdiende tweede plaats op´´.


,,Met veel gejuich en geklap van de ouders namen de jongens de beker en een wedstrijdbal in ontvangst. Ze waren terecht enorm trots op hun prestatie.  En wij als leiders en ouders zijn heel erg blij en trots dat ze het seizoen op deze manier konden afsluiten´´.


Uitslagen toernooi: DFC F1 – OVV F2 3-0, Hillesluis F1 – DFC 0-4, DFC – ´s-Gravendeel F1 1-3, OVV – DFC 0-0, DFC – Hillesluis 2-2, ´s – Gravendeel – DFC 0-2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com