ODS zet plan door: Na de zomer nieuwe start bij DFC met drie teams

5 mei 2008 613x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ODS zet plan door: Na de zomer nieuwe start bij DFC met drie teams

De heropgerichte Dordtse voetbalvereniging ODS gaat na de zomer weer spelen in de competitie. Volgens een eigen persbericht van vanmiddag heeft de club zich aangemeld bij de KNVB met één zondag- en twee zaterdagteams.


Het prestatieve team zal uitkomen in de 4e klasse zaterdag. Met DFC, waar ODS zoals bekend komend seizoen onderdak heeft gekregen, worden volgens de persverklaring afspraken gemaakt over onder meer speel- en trainingstijden.


Het nieuwe ODS beschikt inmiddels over het door de KNVB vereiste aantal van 50 spelende leden. ,,Daar zitten nog wel wat veteranen tussen, maar die hopen dat er dankzij wat extra aanwas in de komende weken toch geen beroep op hen hoeft te worden gedaan. De enige onzekere factor voor de nieuwe club is de komende overschrijvingsperiode. Veel mensen moeten namelijk wel hun mondelinge toezegging uiterlijk 31 mei schriftelijk bekrachtigen bij de voetbalbond´´, aldus ODS verder in het persbericht. Daarin staat dat ODS ook financieel rond is.


In 1997 ging het toen nog op het Sportpark Reeweg actieve ODS met Emma en ASW op in SC Reeland. Vorig jaar besloot de fusieclub weer de naam Emma aan te nemen. De iniatiefnemers tot heroprichting van de club, Peter Kuiters en Thijs Blom, benadrukken dat haatgevoelens jegens Emma geen drijfveer zijn geweest voor hun actie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com