NACOMPETITIE: Drechtstreek begint finaleronde met verlies tegen EBOH

18 mei 2008 704x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NACOMPETITIE: Drechtstreek begint finaleronde met verlies tegen EBOH

Drechtstreek, dat vorige week DFC voor promotie naar de derde klasse uitschakelde, is de finaleronde van de nacompetitie zaterdagmiddag begonnen met een nederlaag. In eigen huis verloor de nummer twee van de reguliere competitie in 4C met 2-1 van EBOH.


Door dit resultaat zijn de Dordtenaren praktisch verzekerd van een langer verblijf in de derde klasse van het zaterdagamateurvoetbal. Drie van de vier ploegen (BLC, Drechtstreek, DSE en EBOH)  die aan deze nacompetitie deelnemen, worden door de KNVB komend seizoen namelijk op dit niveau ingedeeld. In de andere groepswedstrijd voor promotie naar de derde klasse versloeg BLC voor eigen publiek DSE met 3-0.


Het verdere programma ziet er verder als volgt uit: 24 mei: DSE-Drechtstreek en EBOH-BLC, 31 mei: Drechtstreek-BLC en EBOH-DSE.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com