NACOMPETITIE (2): Nederlaag en 4x rood voor EBOH in beslissingsduel

3 mei 2008 642x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NACOMPETITIE (2): Nederlaag en 4x rood voor EBOH in beslissingsduel

De winnaar van de halve nacompetitie tussen de drie periodekampioenen van 4C wordt uitgeroepen tot Klasse-periodekampioen en kwalificeert zich voor de tweede promotiefase. Daarin draaien vier ploegen een halve competitie. De eerste drie in de eindrangschikking van deze nacompetitie mogen zich volgend seizoen derdeklasser noemen.


Tegenstanders in die tweede fase zijn de Klasse-periodekampioenen van 4D en 4E, en het Dordtse EBOH. De laatste verloor vanmiddag de beslissingswedstrijd in Gorcum tegen Tricht met 2-1. Beide ploegen waren als 10de geëindigd in resp. 3C en 3D. Tricht blijft door de winst derdeklasser, EBOH is gedwongen tot nacompetitie.


Als DFC Klasse-periodekampioen wordt, begint het op 17 mei aan de tweede fase met een thuiswedstrijd tegen EBOH. De tweede en derde ronde van de tweede fase zijn op 24 en 31 mei.


*Nacompetitie 4D: Kerkwijk – Rijswijkse Boys 2-0. Stand:  1 Kerkwijk 1-3, 2 BLC 0-0, 3 Rijswijkse Boys 1-0. Programma: 10 mei Rijswijkse Boys – BLC, 12 mei BLC – Kerkwijk.


Nacompetitie 4 E: TVC Breda – DSE 1-3. Stand: 1 DSE 1-3, 2 DVO 0-0, 3 TVC Breda 1-0. Programma: 10 mei DVO – TVC Breda, 12 mei DSE – DVO.*Het treffen tussen EBOH en Tricht kende een tumultueus verloop. Volgens Cees van der Sluis, namens DFC present in Gorcum, deelde de scheidsrechter vier rode kaarten uit – alle voor EBOH. Een speler kon vroegtijdig vertrekken met twee keer geel, twee spelers ontvingen direct rood en ook de coach van EBOH kreeg die kleur te zien.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com