JEUGD: Nieuwe trainer B-junioren*DFC-combi wint toernooi Vriendenschaar

24 mei 2008 643x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Nieuwe trainer B-junioren*DFC-combi wint toernooi Vriendenschaar

*Hayri Elmali is volgend seizoen de nieuwe trainer/coach voor de B-jeugd van DFC. Vedat Ozdal en Johan van Ammelrooy worden de (bege)leiders van B1; ze waren dit al bij C1. De nieuwe trainer heeft in het verleden voor DFC en FC Dordrecht gespeeld.


**DFC heeft zaterdag het jeugdtoernooi voor B-junioren van Vriendenschaar in Culemborg gewonnen. DFC was naar de vestingstad gereisd met het succesvolle C1-team aangevuld met enkele B-spelers.


De jeugdploeg won z´n eerste vier wedstrijden overtuigend. In het slotduel tegen De Meern kon het elftal zich zodoende zelfs een nederlaag met zes goals verschil permitteren. Zover kwam het uiteraard niet. Doordat de motivatie bij DFC niet meer optimaal was kon De Meern wel met 1-0 triomferen, echter bij lange na niet genoeg voor de toernooizege.


De uitslagen van de wedstrijden die DFC bij Vriendenschaar: DFC – VRC 4-0, Vriendenschaar – DFC 0-2, DFC – Waterwijk 2-0, DFC – MEC´07 3-0, De Meern – DFC 1-0.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com