JEUGD: DFC A2 sluit voorjaarscompetitie af met 4-3 overwinning

4 mei 2008 745x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC A2 sluit voorjaarscompetitie af met 4-3 overwinning

DFC A2 rondde de voorjaarscompetitie zaterdag thuis af tegen Papendrecht A2. DFC won het doelpuntrijke duel met 4-3 na een 3-1 ruststand. Voor DFC scoorden Marvin Hooplot, Kusay Pekince, Mustafa Aynihan en Askun Ciftci. Het duel werd uitstekend geleid door arbiter Joop Hartman.


Enkele dagen eerder was DFC A2 ook al in actie gekomen. Toen werd uit met 3-2 verloren van OMC A1. Door deze resultaten eindigde DFC A2 met 10 punten uit 10 wedstrijden in de middenmoot. De ploeg van trainer Marvin Langevoort kwam uit op de doelcijfers van 23 voor en 25 tegen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com