FINALE DC JEUGDBOKAAL (6): Zo bereikten DFC en Oranje Wit de eindstrijd

28 mei 2008 770x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FINALE DC JEUGDBOKAAL (6): Zo bereikten DFC en Oranje Wit de eindstrijd

*DFC bereikte de helaas maar terecht met 2-1 verloren finale door drie overwinningen, een nederlaag en twee gelijke spelen. De ploeg van trainer Frank Zwakhals en leider Peter Schot liep tot aan de finale alleen in de openingswedstrijd thuis tegen VVGZ tegen een overigens schlemielige nederlaag (0-1) aan. In z´n zeven duels scoorde DFC 17 keer en kreeg het 10 goals tegen.


De toernooi-resultaten van DFC op rij: Voorronde-poule DFC – VVGZ 0-1, EBOH – DFC 1-2, Oranje Wit – DFC 2-2; achtste finale: DFC – Wieldrecht 3-0; kwartfinale: DFC – De Zwerver 6-1; halve finale: Dubbeldam – DFC 3-3 – DFC w.n.s.: Finale Oranje Wit – DFC 1-2.


*Oranje Wit bereikte de finale door vijf overwinningen en één gelijkspel. Het scoorde in zeven duels (inclusief de eindstrijd dus) 23 keer en incasseerde 10 tegentreffers, waarvan er 6 in de zware voorronde. Het enige gelijkspel was in de derde en laatste groepswedstrijd. De hoofdklasse-kampioen zag gast DFC toen via een 2-2 gelijkspel met een achteraf heel belangrijk punt vertrekken.


De toernooi-resultaten van Oranje Wit op rij: Voorronde-poule Oranje Wit – EBOH 4-2, VVGZ – Oranje Wit 2-3, Oranje Wit – DFC 2-2; achtste finale: Oranje Wit – VVAC 5-2; kwartfinale: Oranje Wit – Pelikaan 3-1; halve finale: Oranje Wit – De Alblas 4-0; Finale: Oranje Wit – DFC 2-1.


www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com