FINALE DC JEUGDBOKAAL (5): Boekje en foto voor alle finalisten

31 mei 2008 1376x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FINALE DC JEUGDBOKAAL (5): Boekje en foto voor alle finalisten

*Deelnemers en bezoekers van de finale om de felbegeerde Dordt Centraal Jeugdbokaal tussen Oranje Wit en DFC ontvingen bij de finale een speciaal, fraai geïllustreerd en opgemaakt programmaboekje. In de kleurrijke uitgave staan door fotograaf Michel Sterrenberg gemaakte teamfoto´s van de finalisten. Ook de verliezende halve-finalisten Dubbeldam en De Alblas worden er in afgebeeld.


*Alle finalisten kregen ook nog een speciale teamfoto  ´om later vol trots naar terug te kijken´, aldus toernooi-organisator Joop Hartman.  ,,Want wie eenmaal de bokaal heeft gewonnen zal deze overwinning in zijn hele verdere voetbalcarriere als een eretriomf mee­dragen.´´


*De toernooi-leiding sprak na afloop terecht van een zeer geslaagde 26ste editie. Speciale woorden van dank gingen bij monde van Hartman uit naar de scheidsrechters, de rapporteurs en alle andere vrijwilligers die aan het welslagen van het evenement hebben meegewerkt.  Ze kregen ook een fraai boeket.  Veel waardering was er natuurlijk ook voor de sponsors  Dordt Centraal, Sportcentrum Dordrecht, Twin Creations en Drukkerij Jonkheer.


*Ook DFC heeft genoten van het toernooi en niet alleen vanwege de fraaie tweede plaats. Het was een uitstekend en vooral geslaagd podium om Nieuw DFC weer eens stevig op de kaart te zetten.


*Voorafgaand aan de finale speelden pupillenteams van DFC en Oranje Wit een voorwedstrijd onder leiding van scheidsrechter Jan Boet. Oranje Wit won met 4-1. De DFC-goal kwam op naam van Danny Jongeneel. Het was voorlopig de laatste wedstrijd van de D-pupillen Danny Jongeneel en Tim Huijbens in het DFC-shirt; zij komen volgend seizoen uit voor FC Dordrecht. (FvD)


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com