FAMILIEDAG DFC (4): De 31´ers verrassende kampioenen 7TEGEN7

31 mei 2008 2134x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (4): De 31´ers verrassende kampioenen 7TEGEN7

Het populaire 7TEGEN7 Toernooi van DFC is verrassend gewonnen door De 31´ers, een naam waarachter DFC´s (veld)tweede schuilgaat. De Pokerstars, onlangs op het veld nog periodekampioen geworden, moest genoegen nemen met de tweede plek.


Het A1-team kampte duidelijk nog met vermoeidheidsverschijnselen na de verloren finale vrijdagavond om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. Het team eindigde in de kampioenspoule als derde en laatste. In de finalepoule draaiden de winnaars van de drie voorronde-groepen een hele competitie met als inzet de titel 7TEGEN7 Kampioen 2008.


De finale vormde onderdeel van DFC´s Familiedag die gisteren (zaterdag) werd gehouden. De over twee poules verdeelde zeventallen die niet de grote finale hadden bereikt, streden tegelijkertijd om de vierde tot en met de elfde plek.


Mede-organisator Fred Eland had na afloop waarderende woorden voor alle vrijwilligers die hadden meegewerkt om er een prima evenement van te maken. Hij doelde onder andere op de scheidsrechters en de kantine- en barmensen. Vier van de oorspronkelijke vijftien teams moesten wegens personele problemen verstek laten gaan op de Finaledag.


Eindstand 7TEGEN7 2008: 1 De 31´ers, 2 Pokerstars, 3 A1-team, 4 The Best of the Rest (met ´sterspeler´ Jan Balder die na afloop van zijn ploegmaten een bijzonder cadeautje kreeg)), 5 De Kanaries, 6 De Visclub, 7 De Derde Helft, 8 Het Computerhuis.nl, 9 Young Allstarz, 10 AD-team, 11 Nar Veure.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com