FAMILIEDAG DFC (2): Danny Peters ontvangt Lambert Janssen Wisseltrofee

31 mei 2008 829x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (2): Danny Peters ontvangt Lambert Janssen Wisseltrofee

Tijdens de Familiedag is voor het eerst de Lambert Janssen Wisseltrofee uitgereikt. De trofee is bestemd voor de Speler van het Jaar van de eerste selectie en is als eerbetoon vernoemd naar het veelzijdige DFC-bestuurslid Lambert Janssen, die begin vorig jaar plotseling overleed.


Lamberts zoon Maarten, die speelt in DFC 2 en al van jongs af aan lid is, reikte de bokaal aan het eind van het actieve deel van de Familiedag uit aan Danny Peters. De jeugdige doelman (21) van het eerste werd vanwege zijn sterke prestaties in de afgelopen competitie begin mei door een driekoppige jury uitgeroepen tot DFC-Speler van het Jaar. Op de Lambert Janssen Wisseltrofee prijkt nu zijn naam als eerste winnaar. Vorige maand kreeg Danny al een vaste bokaal vanwege zijn uitverkiezing.


*Het badmintontoernooi, inmiddels ook vast onderdeel van de Familiedag,  trok weer een flink aantal deelnemers.  Sandra Verstegen van DFC´s badmintonsectie was niet ontevreden over deze activiteit in de sportzaal.


*De Familiedag eindigde met een muzikale happening. Selectiespeler Maarten Zilverschoon ging weer soepeltjes om met loopmicro en eigen stem. Hij staat bekend als een uitstekend en veelzijdig zangtalent. Maarten kreeg enkele malen assistentie van een andere selectiespeler, Marlon Kramer. Die presenteerde zich tot veler verrassing als een talentvol  rapper.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com