FAMILIEDAG DFC (1): Jongste jeugd kwam weer flink aan haar trekken

31 mei 2008 824x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (1): Jongste jeugd kwam weer flink aan haar trekken

DFC hield gisteren (zaterdag) z´n traditionele Familiedag. Jeugdactiviteiten vormden weer een belangrijk bestanddeel van de Familiedag, maar ook was er onder meer badminton. Tevens werden de finales van het populaire 7TEGEN7 Toernooi gehouden en was er een wel heel bijzondere loterij met een heuse koe.


Voor de C´s, D´s en de meisjes begonnen de activiteiten al om twaalf uur. De F´s en Kabouters kwamen een uur later aan hun trekken. Voor beide groepen stonden behalve voetbal ook allerlei spelletjes op het programma zoals sponsgooien en kopschieten. Ook was er een springkussen met glijbaan in de vorm van een Hollandse molen die vanzelfsprekend heel wat jonge gasten aan de wieken voorbij zag glijden en springen. De middag werd afgesloten met een barbecue voor de jeugd. De ouderen konden enige tijd later aan de grill.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com