Examen-toernooi voor F-pupillen groot succes voor spelertjes en leiders

20 mei 2008 681x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Examen-toernooi voor F-pupillen groot succes voor spelertjes en leiders

De jeugdcommissie van DFC organiseerde maandagavond een groot 4TEGEN4 Toernooi voor alle F-pupillen. 


Gerrit de Man, een van de leiders per e-mail aan website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Het was een erg geslaagd toernooitje, dat tevens onderdeel was van het examen voor het diploma F- pupillentrainer. De examen-kandidaten  moesten het spel uitzetten en alles leiden en uitvoeren onder toezicht van examinator Rob Fluijt van de KNVB. Er namen 32 jongens / meisjes aan het toernooi deel. Ieder kreeg individueel punten voor elke gespeelde wedstrijd, er werden teams van 4 spelertjes gemaakt die telkens door loting werden  samengesteld.´´


Er werden 5 wedstrijdjes gespeeld. Daarna moest een 1 tegen 1 partij worden gespeeld omdat drie spelers met hetzelfde aantal punten waren geëindigd. Eerste werd uiteindelijk Fatih Uysal gevolgd door Stefan van der Laan en Lars Hordijk. Ze kregen na afloop hun prijzen uitgereikt door Hans Boogert van DFC´s jeugdbestuur.


Na het ´examen-toernooitje´ werden de diploma´s uitgereikt aan de geslaagde cursisten, pupillenleiders. Gerrit de Man (geslaagd, gefeliciteerd): ,,Ik vond het een leerzame cursus en ik raad het ook iedereen aan die kinderen traint, begeleidt om deze te gaan volgen. Het is een mooi opstapje voor mensen die nog wat meer over trainingsmethodes en het  (kinder) plezier in de voetbal willen leren. Ikzelf ga zeker voor een vervolgcursus, het lijkt mij enorm interessant om er nog meer van te willen en kunnen leren, en dit te kunnen overdragen aan anderen mensen van DFC. Langs deze weg wil ik ook Arie Evers en Rob Fluijt en ieder van DFC die deze cursus tot stand heeft doen komen bedanken. Ik denk dat ik namens iedereen kan zeggen dat het enorm geslaagd was.´´Bijgaand wat foto´s van het evenement speciaal voor de website gemaakt door JOSÉ DE KLOE, waarvoor dank.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com