De Zwerver volgende tegenstander DFC A1 in DC Jeugdbokaal

16 mei 2008 623x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De Zwerver volgende tegenstander DFC A1 in DC Jeugdbokaal

DFC A1 speelt volgend week (donderdagavond 22 mei) in de kwartfinale van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal tegen De Zwerver A1. De Kinderdijkers klopten donderdagavond in de achtste finale EBOH A1 met 3-1. In de andere (twee) achtste-finale-wedstrijden van donderdag  versloeg GSC Oranje Wit A2 en won Dubbeldam van Groote Lindt.


Dat resulteert in de volgende wedstrIjden in de kwartfinale:


*woensdag 21 mei: De Alblas – GSC en SSW – Dubbeldam;


*donderdag 22 mei: DFC – De Zwerver en Pelikaan –Oranje Wit (A1). Alle duels beginnen om 19.30 uur en worden gespeeld bij SC Emma.


*DFC verrichtte zoals inmiddels breed bekend woensdag knap werk door bekerhouder Wieldrecht A1 met 3-0 te elimineren. Fotograaf Michel Sterrenberg (Dordt Centraal) stelde van dit duel enkele foto´s beschikbaar aan de website van DFC. www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com