DC JEUGDBOKAAL (4): ´Het geluk was deze keer aan onze zijde´

27 mei 2008 2237x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (4): ´Het geluk was deze keer aan onze zijde´

DFC´s trainer Frank Zwakhals was na afloop tevreden over de bereikte finaleplek maar niet echt voldaan. Het kostte hoofdklasser DFC immers heel veel moeite de eindstrijd te bereiken ten koste van het een klas lager acterende Dubbeldam.


,,Het geluk was deze keer aan onze zijde´´, vond de trainer van DFC A1. ,,Je geeft heel makkelijk drie goals weg. De laatste twintig minuten voor rust waren we beter en dat leidde tot de 2-1, een goede goal  van Lutfullah (Kilic). In de tweede helft wilden we die lijn doortrekken maar Dubbeldam kwam helaas al snel op 3-1. Daarna werd het moeilijk om onze spitsen te bereiken. We konden geen druk zetten´´.


In de slotfase greep Frank Zwakhals naar het 3-4-3 patroon ´om te forceren´. Het nemen van risico werd beloond. ,,Het was een kwestie van een gelijkspel of met 5-1, 6-1 verliezen. Te gek voor woorden dat we dan toch nog op 3-3 komen. En de daaropvolgende penalty´s, dat is gewoon een loterij´´. (fvand)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com