DC JEUGDBOKAAL (2): DFC ´gast´ in finale* Patrick de Rover fluit eindstrijd

27 mei 2008 2132x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (2): DFC ´gast´ in finale* Patrick de Rover fluit eindstrijd

In de finale die a.s. vrijdagavond wordt gespeeld,  is DFC na loting de zogeheten bezoekende partij. Mede-finalist Oranje Wit zal in reserve-tenue moeten aantreden, DFC kan het eigen vertrouwde rood en wit aantrekken. De finale wordt geleid door Patrick de Rover met als assistenten langs de lijn Ed Piket en Sebastiaan van Wijk.


*Dubbeldam en De Alblas, de twee verliezende halve-finalisten, ontvingen maandagavond na afloop een beker en een envelop met inhoud uit handen van toernooi-voorzitter Joop Hartman. Dit jaar is afgezien van een duel om de derde en vierde plaats gezien de geringe animo. Dubbeldam en De Alblas kregen derhalve beide een derde prijs.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com