DC JEUGDBOKAAL (2): “Belangrijk dat wij een ronde verder zijn”

15 mei 2008 1834x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (2): “Belangrijk dat wij een ronde verder zijn”

DFC A1 speelt volgende week donderdag (22 mei) in de kwartfinale om de Dordt Centraal Jeugdbokaal tegen EBOH A1 of De Zwerver A1. Deze twee ploegen ontmoeten elkaar morgenavond (donderdag) op het gemeentelijke sportpark.


DFC-jeugdtrainer Frank Zwakhals heeft bij voorbaat geen voorkeur. “Het is belangrijk dat wij een ronde door zijn en dat wij van Wieldrecht gewonnen hebben. Het maakt mij echt niet uit tegen wie wij spelen.”


Over de prestatie van zijn elftal in de achtste finales van het toernooi was hij goed te spreken, maar het kan natuurlijk altijd beter. Frank Zwakhals was vooral gecharmeerd over de rol van invaller Sabit Kayhan in de tweede helft. “Wij kregen daardoor een extra mannetje vrij op het middenveld. En Wieldrecht kreeg er problemen door.”


Ook was er aan zijn spelers doorgegeven om het tempo omhoog te gooien. “In de eerste helft waren wij daar al mee bezig, maar veel meer dan kansen leverde het niet op,” aldus de jeugdtrainer van DFC.


*De uitslagen van de achtste finales tot nu toe zijn als volgt: De Alblas A1-SC Emma A1 2-1, EBOH A2-SSW A1 0-5, DFC A1-Wieldrecht A1 3-0, Pelikaan A1*-Rijsoord A1 1-1 en Oranje Wit A1-VVAC A1 5-2 (* Winnaar na strafschoppen).


Morgenavond (donderdag) worden nog de wedstrijden EBOH A1-De Zwerver, Dubbeldam A1-Groote Lindt A1 en Oranje Wit A2-GSC A1 gespeeld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com