DC JEUGDBOKAAL (1): DFC na penalty´s vrijdag in finale tegen Oranje Wit

26 mei 2008 2610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): DFC na penalty´s vrijdag in finale tegen Oranje Wit

DFC A1 heeft maandagavond de finale bereikt van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. Dat gebeurde in een zinderend duel waarin DFC acht minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd nog met 3-1 achter stond. In de slotminuten van de halve finale-wedstrijd brachten Sabit Kayhan (strafschop) en Marvin Hooplot DFC alsnog langszij (3-3).


De strafschoppenserie moest uiteindelijk de beslissing brengen. Die verliep chaotisch. De beslissing viel uiteindelijk op de zesde strafschop. Aike Janssen benutte die namens DFC, waarna Dubbeldam vanaf de elfmeter faalde.  Daarmee won DFC de serie met 5 tegen 4 en speelt het vrijdagavond a.s. om half acht bij SC Emma de finale tegen aartsrivaal Oranje Wit. Dat klopte maandagavond in de andere halve eindstrijd De Alblas met 4-0.


*DFC speelde tegen Dubbeldam met de volgende spelers: Koen van Torenburg, Thomas van Brakel (57m Matthijs Jongeneel), Aike Janssen, Michael Nieboer, Kevin Verstegen (46m Jonathan Dubbeldam), Sabit Kayhan, Hikmet Uysal, Firat Kaynar (75m Volkan Mavili), Lutfullah Kilic, Marvin Hooplot, Ibo Karasahin. Wissels niet ingebracht: Jelle Cové, Ahman Dhondai.


www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com