DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 bereikt met 6-1 zege op De Zwerver halve finale

20 mei 2008 601x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 bereikt met 6-1 zege op De Zwerver halve finale

DFC A1 bereikte donderdagavond op knappe en overtuigende wijze de halve finale  van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. De tegenstander in de kwartfinale, De Zwerver A1 uit Kinderdijk, moest er met 6-1 aan geloven. Bij rust leidde DFC al beslissend met 3-1.


In de halve finale ontmoet DFC komende maandagavond half acht Dubbeldam A1, dat woensdag al z´n kwartfinale-duel tegen SSW A1 met 3-4 won. In de andere semi-eindstrijd staan maandagavond De Alblas en Oranje Wit tegenover elkaar. Oranje Wit was donderdagavond te sterk voor Pelikaan (3-1). De Alblas kwalificeerde zich woensdagavond al door een ruime zege op GSC A1 (6-2).


Voor DFC scoorden tegen De Zwerver zes verschillende spelers. De belangrijke openingsgoal kwam op naam van laatste man Aike Janssen met een alles en iedereen verrassende kopstoot. Daarna zetten namens DFC achtereenvolgens Lutfullah Kilic, Kevin Verstegen, Hikmet Uysal, Marvin Hooplot en Ibo Karasahin het scorebord in werking. De enige tegentreffer van De Zwerver viel vlak voor rust toen DFC al comfortabel leidde met 3-0.


*Uitslagen kwartfinales: donderdag DFC – De Zwerver 6-1, Oranje Wit – Pelikaan 3-1; woensdag De Alblas – GSC 6-2, SSW – Dubbeldam 3-4.


*Halve finales: maandag 26 mei : Dubbeldam – DFC en De Alblas – Oranje Wit. Deze wedstrijden worden gespeeld bij SC Emma en beginnen om 19.30 uur.


*Finale:  vrijdag 30 mei aanvang 19.45 uur.www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com