Danny Peters Speler van het Jaar**Heldenrol tegen Lekvogels gaf doorslag

4 mei 2008 694x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Danny Peters Speler van het Jaar**Heldenrol tegen Lekvogels gaf doorslag

Danny Peters is bij DFC uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Op zaterdag 31 mei krijgt de doelman tijdens de jaarlijkse DFC Familiedag aan de Reeweg-Oost de officiële Lambert Janssen Wisseltrofee uitgereikt. Voor die ceremonie is Maarten Janssen, de zoon van de veel te vroeg overleden secretaris en oud-jeugdvoorzitter van DFC, gevraagd.


Danny Peters dankte zijn uitverkiezing tot Speler van het Jaar aan zijn constante prestaties gedurende het seizoen en zijn beslissende acties in het laatste thuisduel tegen Lekvogels. “Die wedstrijd heeft de doorslag gegeven,” aldus jury-voorzitter Peter de Roo. “De verschillen met zijn concurrenten Ernst de Pee (tweede) en Marco van Woerkom (derde) waren tot op dat moment zo gering, dat er nog van alles mogelijk was. Maar dan maakt Danny Peters tegen Lekvogels twee strafschoppen en stopt er één. Met zijn cijfer 9 als eindbeoordeling voor deze wedstrijd waren de kaarten gelijk geschud.”


Als speler van het jaar ontving Danny Peters zaterdagavond in eetcafé ’t Peerdt aan het Statenplein in Dordrecht alvast een eerste onderscheiding. Een beker die de keeper permanent in zijn bezit mag houden. Ook kregen alle spelers en begeleiding er een aandenken vanwege het behalen van de derde periodetitel dit seizoen.


*Voor de volledige uitslag van de Lambert Janssen Wisseltrofee 2007/2008 zie:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com