Website-enquête: Nog geen kwart rekende op finale Chelsea – Manchester Utd

30 april 2008 747x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête: Nog geen kwart rekende op finale Chelsea – Manchester Utd

Nog geen kwart (22,8%) van de deelnemers aan de gebruikelijke enquête op deze website had verwacht dat de finale van de Champions League dit jaar zou gaan tussen Manchester Utd en Chelsea.  De meeste van de 189 deelnemers die hun eenmalige stem uitbrachten, rekenden op een eindstrijd tussen Liverpool en Manchester Utd (45,0%).


De stelling zoals die de afgelopen weken op de DFC-website stond, luidde:  De halve finales van de Champions League zijn dit jaar Chelsea – Liverpool en Manchester Utd – Barcelona. Wat wordt volgens U de finale op 21 mei in Moskou? De uitslag:


45,0 procent (85 stemmen): Manchester Utd – Liverpool


22,8 procent (43 stemmen): Manchester Utd – Chelsea


18,0 procent (34 stemmen): Barcelona – Liverpool


14,2 procent (27 stemmen): Barcelona – Chelsea


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com