Voorbereiding 7TEGEN7 Toernooi begint met doelpuntrijke oefenwedstrijd

24 april 2008 601x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbereiding 7TEGEN7 Toernooi begint met doelpuntrijke oefenwedstrijd

DFC organiseert  volgende maand weer een zogeheten 7tegen7-toernooi. Het evenement vindt plaats op twee donderdagavonden (15 en 22 mei) en op zaterdag 31 mei. De wedstrijden van de slotdag vormen zo onderdeel van de jaarlijkse DFC Familiedag, die zoals gebruikelijk wordt afgesloten met een gezellig feest inclusief  artiest(en).


De belangstelling is dit jaar weer bijzonder groot. Gerekend wordt meer dan tien deelnemende teams. Eén van de zeventallen die aan de aftrap verschijnen is de zogeheten Best of the Rest. Dit team is opgebouwd rond de bestuursleden Bert Boogert en Rens Vuik en telt diverse prominente veteranen in de gelederen. Om de eenheid binnen de gelederen te versterken, oefende The Best of the Rest donderdagavond op DFC´s hoofdveld tegen DFC 3.


Dat routine een goede compensatie is voor conditie bleek andermaal, want de verwachte zege van DFC 3 bleef beperkt tot 4-2. Voor Oud-DFC / Best of the Rest scoorden Marco Franken en Joost van Dam. Het kwartet DFC 3-treffers kwam op naam van Oskun Yildirim (2x), Melvin Jongeneel en Patrick Verhey.


Tot slot nog een waarschuwing aan de teams die deelnemen aan 7tegen7: verkijk je niet op die veteranen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com