Veel glitter, kleur en dans tijdens nostalgisch muziekfeest in sportzaal DFC

10 april 2008 538x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel glitter, kleur en dans tijdens nostalgisch muziekfeest in sportzaal DFC

Tevreden blikte DFC´s actieve evenementencommissie zondag terug op het geslaagde muzikale feest van zaterdagavond. Dat had als thema Back to the Seventies en Eighties (jaren 70 en 80 van de vorige eeuw dus). 


Dat thema  bleek voor de feestgangers geen enkel beletsel. Op wonderbaarlijke wijze hadden ze kennelijk in de onderste vakken van garderobes toch nog kleding gevonden die typerend was voor de bewuste periode uit de vorige eeuw. Soul, provo, flower-power ze waren allemaal rijkelijk vertegenwoordigd.  Dat betekende veel glitter en kleur. Vooraf had commissielid Jack Bakker al verklaard: ,,We verwachten iedereen in passende kleding´´. Hij kreeg zijn zin. Nostalgie doet het in deze tijd duidelijk heel goed.


Door de inrichting van DFC´s sportzaal waar het feest werd gehouden voelde iedere feestganger zich meteen thuis. De zaal straalde als het ware de sfeer van de seventies & eighties uit, met als topattractie de fluorescerende vloer met passende teksten en kleuren. En de muziek? Die blijft het ook in de 21ste eeuw goed doen, zo bleek.


BIJGAAND  DIVERSE  FOTO´S van het muziekfeest speciaal voor de website gemaakt en verzameld door RENS VUIK. Waarvoor dank. (fvd)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com