RESERVES: DFC 2 versterkt positie in subtop met zege bij Dubbeldam (0-2)

5 april 2008 609x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RESERVES: DFC 2 versterkt positie in subtop met zege bij Dubbeldam (0-2)

DFC 2 versterkte vanmorgen zijn positie in de subtop door uit te winnen bij Dubbeldam 2. Na een 0-0 ruststand werd het 0-2. Voor de DFC-reserves scoorden (alweer) Martijn Tinus van der Waal (foto) en Danny Haksteen. De overwinning was terecht; DFC was gewoon de betere ploeg.


Door de triomf sprong DFC 2 in de rangschikking over Dubbeldam heen en staat het nu vierde met de fraaie score van 31 punten uit 19 wedstrijden. De ploeg heeft nog een duel te gaan. Op zaterdag 19 april wordt de competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Heerjansdam 4.


*DFC 3 verloor nipt bij De Zwerver 5 met 4-3. Voor DFC doelpuntten Wessel Sleeking (2x) en Patrick van de Wetering.


**De wedstrijd van DFC 5 bij Groote Lindt 8 werd afgelast.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com