LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Danny Peters versterkt positie

15 april 2008 603x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Danny Peters versterkt positie

Met nog twee wedstrijden te spelen – voordat het totale klassement kan worden opgemaakt – verstevigde Danny Peters zijn hoge positie in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee. De doelman van DFC was dan ook in het duel tegen SC Emma in de ogen van rapporteurs zaterdagmiddag de man of the match.

Met een aantal reflexen behoedde Danny Peters zeker in de tweede helft zijn elftal voor een nog grotere nederlaag in de stadsderby. Voor het overige ontdekten de juryleden van de Lambert Janssen Wisseltrofee maar weinig lichtpuntjes op het gemeentelijke sportpark. Alleen Merijn van Groesen, Louisiano Trinidad, Robin Ramesar en invaller Ibo Karasahin konden nog enigszins de toets der kritiek doorstaan

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com