LAMBERT JANSSEN TROFEE: Vette ´9´ voor doelman Danny Peters na heldenrol

21 april 2008 1898x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Vette ´9´ voor doelman Danny Peters na heldenrol

Het zal niemand verbazen dat Danny Peters tegen Lekvogels door de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee is uitgeroepen tot man of the match.


De keeper van DFC drukte zaterdagmiddag immers wel een heel nadrukkelijk stempel op de wedstrijd. Danny Peters stopte in de eerste helft niet alleen een strafschop van Lekvogels-speler Herman Bikker, maar doelpuntte na rust ook nog eens twee keer. Beide keren liet de sluitpost van de Dordtenaren zijn collega Van Zessen vanaf elfmeter volslagen kansloos. Met andere woorden: een keeper als strafschoppenspecialist. De rapporteurs beloonden Peters dan ook met de haast maximale score van het cijfer 9.


Zeer te spreken waren de juryleden, na de 4-2 zege op Lekvogels, eveneens over de inbreng van Merijn van Groesen, Dennis Raaymakers en Marcel van Nes.


Komend weekeinde volgt de laatste wedstrijd van de reguliere competitie  – uit bij kampioen SVW – die nog meetelt voor het klassement om de Lambert Janssen Wisseltrofee; los van feit of DFC nu de nacompetitie haalt of niet. De trofee-balans wordt dan al definitief opgemaakt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com