LAMBERT JANSSEN TROFEE: Mark Jongeneel man of the match

7 april 2008 588x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Mark Jongeneel man of the match

De wedstrijd bij Drechtstreek verliep voor DFC – een duidelijke 3-0 nederlaag – bijzonder teleurstellend. Vandaar ook de weinig vrolijke gezichten bij de rapporteurs voor de Lambert Janssen Wisseltrofee.


De keuze om tot de man of the match te komen, was niet echt moeilijk voor de juryleden. Er was slechts één speler die er zaterdagmiddag met kop en schouders bovenuit stak, namelijk Mark Jongeneel. De overige DFC’ers deelden volop mee in de complete malaise. Ook de anders zijn goed dreef zijnde aanvoerder Ernst de Pee speelde tegen Drechtstreek één van zijn mindere wedstrijden van het seizoen.


Komend weekeinde bij SC Emma kunnen de rood-witten zich revancheren. Er zijn dan nog drie wedstrijden te gaan om te komen tot de speler van het jaar bij DFC. De winnaar krijgt dan één seizoen de Lambert Janssen Wisseltrofee in zijn bezit.  


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com