LAMBERT JANSSEN TROFEE: Davut Sahan voor de tweede keer man of the match

28 april 2008 1004x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Davut Sahan voor de tweede keer man of the match

Het is voor de tweede keer dit seizoen dat Davut Sahan (foto) bij DFC in de prijzen valt. Op de slotdag van de reguliere competitie riep de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee de spits van de rood-witten opnieuw uit tot speler van de week. Eerder gebeurde dat vlak voor de winterstop eveneens na een duel in Gorcum, namelijk tegen Unitas.


Davut dankte zijn uitverkiezing tot man of the match bij SVW mede aan zijn twee doelpunten in de tweede helft van de wedstrijd. DFC verzekerde zich daardoor definitief van de derde periodetitel, om de komende weken deel te mogen nemen aan de nacompetitie. Er is dan kans op promotie naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal.


Naast de prestatie van Davut Sahan waren de rapporteurs in Gorcum ook gecharmeerd van het spel van vooral Louisiano Trinidad, Dennis Raaymakers en Marcel van Nes.


Volgende week wordt op de website van DFC bekend gemaakt welke speler de Lambert Janssen Wisseltrofee voor het eerst in zijn bezit krijgt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com