JUBILEUMBOEK DFC 125: Exemplaar kost 50 euro excl. verzendkosten

7 april 2008 710x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMBOEK DFC 125: Exemplaar kost 50 euro excl. verzendkosten

Het jubileumboek DFC125 dat in augustus verschijnt, zal ongeveer 250 pagina´s dik zijn waaronder acht pagina´s full colour. Het krijgt een harde kaft met als omslag het kunstwerk (zie foto) van Bouke Ylstra.


De bijzondere jubileumuitgave kost indien men het zelf komt ophalen bij DFC 50 euro per exemplaar en kan besteld worden door 50 euro over te maken op rekeningnummer 66.12.61.417 ten name van DFC Jubileumcommissie Dordrecht. Wie het per pakketpost wil laten opsturen, betaalt 7,50 euro aan verzendkosten en wordt derhalve verzocht 57,50 euro over te maken.


Arie Heijstek, een van de samenstellers van het jubileumboek, voegt hieraan toe: ,,In de loop van de maand mei zullen we alle DFC´ers, Oud-DFC´ers en verdere belangstellenden gaan aanschrijven, dus niemand hoeft bang te zijn te worden vergeten.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com