JEUGD (4): Eerste overwinning DFC F4-pupillen; 2-7 winst bij Dubbeldam

5 april 2008 791x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Eerste overwinning DFC F4-pupillen; 2-7 winst bij Dubbeldam

Van de F-pupillen van DFC kwam alleen F4 tot een zege (2-7 bij Dubbeldam F14). Het was meteen de eerste overwinning van dit team. F1 verloor thuis met 1-3 van Papendrecht F4 en F2 was thuis niet opgewassen tegen GSC F3 (1-6). F3 ging onderuit bij De Zwerver F4 met het kleinst mogelijke verschil (1-0).


*DFC F1 – Papendrecht F4 1-3 (Verslag leider Adrie de Weerdt): ,,F1 mocht voor het eerst een wedstrijd spelen op het hoofdveld en dat vonden ze helemaal geweldig. Jammer genoeg regende het aardig door, maar de wedstrijd was er niet minder door. DFC kreeg mooie kansen maar het beetje geluk bleef uit. Papendrecht stond bij rust 0-2 voor. Fatih onze keeper heeft erg zijn best gedaan en haalde nog een aantal schoten van Papendrecht als een eredivisie-keeper uit het doel. In de tweede helft scoorde Dylan 1-2.  De spelers van F1 deden er alles aan om gelijk te maken, maar Papendrecht was iets te sterk en won uiteindelijk met 1-3.  DFC F1 speelde met  Fatih, Lars, Jordy, Brenton, Stefan, Nicky, Bilaal, Marco en Dylan.´´


*Dubbeldam F14 – DFC F4 2-7 (Verslag leider Gerrit de Man):  ,,Het veld was ondanks de vele regen goed bespeelbaar. De eerste helft werd afgesloten met een 2-4 voorsprong. Na rust gingen de mannen er helemaal voor. Het geluk werkte af en toe niet mee. Levy trof met een hard schot de paal en ook Michael en anderen misten nipt het doel. Maar de inzet was erg goed en er werden toch  mooie goals gemaakt. Ook waren er goede reddingen van de keepers (Stijn en Winston). ´´


,,De eerste overwinning werd na het laatste fluitsignaal flink gevierd. Klasse gespeeld jongens, ik zag een goede inzet van iedereen en er werd lekker gevoetbald. Ik heb weer genoten van jullie en de meegekomen ouders, zoals ik zag en hoorde, ook. De DFC-doelpunten werden gescoord door:  Winston v.d. Graaf (4x), Stijn IJben, Youssef Achache en een eigen doelpunt van Dubbeldam.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com