JEUGD (3): Meisjes spelen goed, maar verliezen oefenduel tegen Wieldrecht

10 april 2008 723x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Meisjes spelen goed, maar verliezen oefenduel tegen Wieldrecht

Het meisjesteam van DFC speelde donderdagavond z´n tweede oefenwedstrijd. Tegen Wieldrecht M1 dat al enige tijd competitie speelt werd thuis met 0-2 verloren na een 0-1 ruststand.


De Wieldrechtse meisjes waren gewoon wat sterker in het benutten van de kansen. Wat betreft veldspel deden de ploegen nauwelijks voor elkaar onder. Zo kreeg DFC zelfs voor rust de beste scoringsmogelijkheden. Leider Jan van der Klooster constateerde verheugd dat er weer twee meisjes bij waren gekomen. Er zit dus duidelijk groei in het meisjesvoetbal bij DFC. En dat geldt ook voor de kwaliteit; er werd niet alleen met inzet gestreden maar van DFC-zijde vielen ook enkele heel goede acties te noteren.


De dames die namens DFC tegen Wieldrecht in actie kwamen waren: Patricia, Emmylou, Lonneke, Charlotte, Dana, Kelly, Minou, Kelsey, Amber en keepster Michelle. Ze gingen in de pauze met hun leider Jan van der Klooster ook nog even op de foto.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com