JEUGD (3): Fraaie overwinning DFC F1 op Nieuw Lekkerland F2 (2-5)

19 april 2008 656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Fraaie overwinning DFC F1 op Nieuw Lekkerland F2 (2-5)

De hoogste F-pupillen van DFC verrichtten vandaag uitstekend werk door uit bij Nieuw Lekkerland F2 met 2-5 te winnen. Leider Adrie de Weerdt doet verslag:


,,De jongens starten hevig. Marco scoorde meteen uit een mooie voorzet van Dylan 0-1, maar kort daarna scoorde de tegenpartij  gelijk:1-1. Dat zorgde ervoor dat DFC F1 vechtlust kreeg. Er werd  heel erg goed saemngespeeld. Marco speelde de sterren van de hemel en scoorde nog twee keer: 1-3. Door een paar mooie reddingen van onze keeper Fatih en het verdedigen van Lars en Brenton bleef de stand zo tot de rust´.


Adrie vervolgt: ,,F1 begon na de rust weer met goed samenspel. Stefan maakte met een mooie goal 1-4. Hij was vanzelfsprekend dolgelukkig. Lekkerland kwam ook nog tot een scoren (2-4), maar in de slotfase bepaalde Dylan de eindstand op 2-5. Onze jongens hebben een mooie wedstrijd gespeeld waar wij heel trots op zijn. De spelers van DFC F1: Fatih, Lars, Brenton, Jordy, Nicky, Stefan, Bilaal. Marco en Dylan´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com