JEUGD (3): DFC C1 verzuimt door gelijkspel in te lopen op leider EBOH C2

5 april 2008 767x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC C1 verzuimt door gelijkspel in te lopen op leider EBOH C2

DFC C1 verzuimde vanmiddag virtueel de leiding over te nemen van koploper EBOH C2 dat gelijkspeelde tegen De Alblas C1. Bij winst had DFC z´n kansen op het kampioenschap enorm versterkt. Het thuisduel tegen een andere rivaal, Heerjansdam C1, eindigde echter in 1-1. Die stand was al bij rust bereikt.


DFC nam de leiding door Aaron Peres Maria. Na de hervatting regende het kansen voor DFC dat echter de koelbloedigheid miste om afstand te nemen van de Heerjansdammers. Door het gelijkspel blijft de situatie aan de kop onveranderd: EBOH C2 18-45, Heerjansdam C1 18-38, DFC C1 15-35. De competitie bestaat uit 20 wedstrijden.


*DFC A2 verloor vanmorgen met 1-0 bij Schelluinen A1. Bij rust was het nog 0-0. Schelluinen begon goed en was vooral kort na rust de betere ploeg. Dat leidde vlak na het begin van het tweede bedrijf tot de winnende 1-0. DFC viel daarna verwoed aan, kreeg ook kansen maar was slechts echt gevaarlijk met een inzet van Jelle Cové tegen de lat en een schot van Leon Raaymakers dat net naast verdween.


**DFC D1 speelde vanmorgen 2-2 bij Stedoco D1 na een 1-0 achterstand bij rust. Na de hervatting zette Danny Jongeneel met twee goals DFC op voorsprong. Vlak voor tijd kwam Stedoco toch nog langszij (2-2). Het resultaat was terecht gezien het spelbeeld. De voortdurende regen tijdens de ontmoeting zorgde er overigens voor dat het duel niet het allerbeste niveau bereikte.


***DFC D2 won vanmorgen thuis met 5-4 van Drechtstreek D3. De DFC-goals kwamen op naam van Nigel Dikhoff (4x) en een eigen treffer van Drechtstreek. Bij rust was het nog 1-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com