JEUGD (2): Ruime zeges voor DFC A2, C1, D1 en D2

19 april 2008 728x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Ruime zeges voor DFC A2, C1, D1 en D2

De jeugdteams A2, C1, D1 en D2 van DFC boekten vandaag ruime en verdiende overwinningen. DFC C1 bleef in de race om het kampioenschap door bij Rijsoord C1 met 2-7 te winnen. DFC D1 versterkte zijn tweede plek op de ranglijst door Sleeuwijk met 4-2 terug te verwijzen.


*DFC A2 – ASWH A3 5-1 — Een regelmatige zege van A2 dat bij rust ‘nog maar’ met 1-0 leidde. Voor de DFC-productie zorgden Volkan Mavili, Askun Ciftci, Aaron Peres Maria, keeper Ramesan ‘Ramboo’ Tekin (strafschop) en Kusay Pekince.


**Rijsoord C1 – DFC C1 2-7 – Een regelmatige en terechte overwinning van DFC dat daarmee nog steeds in de running is voor de titel. Bij rust leidde DFC al met 1-4. De roodwitte goals kwamen op naam van Chris Lucas (4x), Aaron Peres Maria (2x) en Emre Ozdal.


***DFC D1 – Sleeuwijk D1 4-2– DFC sloeg pas na de rust (0-1) toe. Tim Huijbens zorgde uit een strafschop voor de belangrijke gelijkmaker. Sleeuwijk nam opnieuw de leiding, maar Danny Jongeneel zette DFC opnieuw langszij. Door twee goals van Jordi Balder bleven de drie punten uiteindelijk toch in Dordrecht.


****Oranje Wit D5 – DFC D2 3-7 – Hoewel het team Ahmed Askin had afgestaan aan D1 behaalde D2 een riante en terechte overwinning. Na een 0-2 voorsprong bij rust liep de ploeg na de hervatting door naar 0-7. In de slotfase nam DFC wat gas terug en kon Oranje Wit de nederlaag een draaglijker aanzien geven. Voor D2 scoorden Nigel Dikhoff (4x), Mex Lataster (2x) en Sam Impens.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com