JEUGD (2): Knappe overwinningen voor DFC C1, D1 en D2

12 april 2008 642x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Knappe overwinningen voor DFC C1, D1 en D2

DFC A2 verloor vanmiddag thuis kansloos van koploper SSW A1 (0-7). In de eerste helft wist DFC de schade beperkt te houden tot 0-2. Daarna bewees SSW dat het niet voor niets zonder enig verliespunt bovenaan staat.


*DFC C1 boekte vanmorgen een ruime,haast plichtmatige zege op Drechtstreek C1. In Papendrecht werd het 0-5 na een 0-2 ruststand. DFC C1 blijft daarmee ferm in de race om het kampioenschap. De ploeg heeft nog drie duels voor de boeg. Voor DFC scoorden Chris Lucas (3x), Serhat Kavak en Emre Ozdal. DFC was zoals de uitslag al laat blijken gewoon te sterk.


**DFC D1 verrichtte vanmorgen een knappe prestatie door koploper Oranje Wit met 3-2 te verslaan. Bij rust stond Oranje Wit nog voor met 0-2. Voor DFC, dat na afloop de zege vierde met flinke porties patat, doelpuntten Munain Haddad (2x) en Danny Jongeneel. Leider Bert Huijbens, die in de pauze met een soort peptalk voor een wonderlijke ommezwaai zorgde: ,,Na rust steunden de jongens elkaar meer. Dat ontbrak voor rust. In de tweede helft hadden we ook nog de wind mee, maar er werd toen ook gewoon goed gevoetbald. Kortom een wedstrijd met twee gezichten´´.


***Winst was er vanmorgen ook voor DFC D2 dat thuis veel te sterk was voor Wieldrecht D3 (7-3). Bij rust was het al 5-2. De DFC-goals kwamen op naam van Mex Lataster (4x), Nigel Dikhoff (2x) en Joey Besemer. Leider Johan Besemer: ,,Deze overwinning betekende een prima herstel voor de 4-2 nederlaag eerder uit bij Wieldrecht´´.


****DFC F1 –GSC F2 0-3 (Verslag Adrie de Weerdt) – De jongens van F1 begonnen  heel goed. Mooi samenspel van Nicky, Bilaal en Stefan , een prachtige verdediging van Lars, Brenton en Jordy en mooie acties van onze keeper Fatih. Onze spitsen Dylan en Marco kwamen evenwel niet tot scoren, zodat het bij rust nog 0-0 stond. In de tweede helft speelde  F1 nog een mooie partij maar was helaas GSC  een beetje te sterk (0-3).  F1 heeft hoe dan ook goed z´n best gedaan. Op naar de volgende partij met Fatih, Lars, Brenton, Jordy, Nicky, Stefan, Bilaal, Marco en Dylan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com