Inbraak zorgt voor aanzienlijke schade in clubgebouw DFC

15 april 2008 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Inbraak zorgt voor aanzienlijke schade in clubgebouw DFC

Het clubgebouw van DFC is in de nacht van maandag op dinsdag doelwit geweest van een inbraak. De dader(s) kwam(en) binnen door de zogeheten ´terrasdeuren´  aan de hoofdveld-zijde van de kantine te forceren. De materiële schade is aanzienlijk, hoewel na een eerste inspectieronde niets wordt vermist.


Elektronische apparatuur, sporttrofeeën en ander historisch materiaal bleken onaangetast. Wel is geprobeerd het grote lcd-beeldscherm van de kantinemuur te krikken. Daarbij barstte het scherm onherstelbaar. In de kantine werd de lege kassa opengebroken. Op de tweede etage van het gebouw werden in de afgesloten bestuurs-en commissiekamers kasten en kastjes geforceerd en doorzocht.


De technische recherche heeft vanmorgen sporenonderzoek verricht. DFC´s accommodatiechef Peter Louwman en vrijwilliger Frans van de Merwe waren daarna met hulp van anderen druk in de weer met het zo goed als mogelijk weer ordentelijk maken van het clubgebouw.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com