Horloge ´DFC 125 jaar´ is vanaf heden te koop***Prijs 27,50 euro

14 april 2008 2317x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Horloge ´DFC 125 jaar´ is vanaf heden te koop***Prijs 27,50 euro

Sinds deze week zijn er ook DFC-jubileumhorloges (zie foto-inzet) te koop. Op de plaat van het fraaie uurwerk, dat is uitgerust met een moderne bewijzering, staat het logo van DFC (het vermaarde torentje) en de tekst ´D.F.C. sinds 1883´. Het bijzondere kleinood kost 27,50 euro.


Het DFC-horloge is een initiatief van Kees de Ridder, die functies bekleedt bij de Vereniging Oud-DFC, de Club van Honderd en de Sociëteit Good-old DFC. Eerder bracht Kees de succesvolle Jubileumpostzegels van DFC op de markt.


Kees over de nieuwe actie: ,,De oplage is beperkt. Dus  op=op. Bijbestellen kan nog wel maar dan met een minimum van 25 stuks met een levertijd van zes weken´´. De opbrengst van de horloge-actie wordt aangewend voor het financieren van de komende jubileumactiviteiten.


Wie persoonlijk een DFC-horloge bij Kees wil aanschaffen kan dat a.s. zaterdag doen tijdens de competitiewedstrijd DFC – Lekvogels. Je kunt ook bellen en of e-mailen naar Kees de Ridder: 0181 320 357 –  kees.ridder@planet.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com