Gerard Peters in dank-mailtje: ´Operatie is heel goed verlopen´

1 april 2008 1785x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gerard Peters in dank-mailtje: ´Operatie is heel goed verlopen´

Gerard Peters (foto), een bekende verschijning bij DFC, is onlangs geopereerd aan een nekhernia. De operatie is volgens hemzelf heel goed verlopen. Kort voordat hij in het ziekenhuis in Breda werd opgenomen, kreeg Gerard nog namens de selectie bezoek van Cees van Woerkom en Ton Lucas, de leiders van het eerste.


Nu hij aan de beterende hand is kan Gerard weer achter de computer duiken. Dit leidde tot de volgende dank-mail aan website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Namens mijn gezin en mijzelf wil ik iedereen bedanken voor de gigantische belangstelling tijdens de moeilijke periode i.v.m mijn zware operatie. De vele kaarten, de bezoeken thuis van zowel de begeleiders van de selectie als het bestuur van Nar Veure, en alle telefoongesprekken hebben ons heel goed gedaan. De operatie is heel goed verlopen maar ik heb nog een lange weg aan revalidatie te gaan. Maar als het even kan hoop ik weer snel bij DFC aanwezig te zijn. Veel groeten, Gerard Peters´´


Gerard behoort met zijn vrouw Henny tot de vaste groep supporters van DFC 1 die er in goede en slechte tijden zowel thuis en uit altijd bij zijn. Hij is ook de vader van de DFC-keepers Danny en Michael Peters, met wie hij sinds een klein jaar in de Raad van Elf van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure zit. Gerard was tot voor kort ook jeugdbestuurslid van DFC. Fred van Dongen: ,,Gerard blij dat het allemaal zo voorspoedig is verlopen. We zien je graag zo spoedig mogelijk terug langs de lijn´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com