Gelijkspel voor F3-pupillen thuis tegen Drechtstreek (3-3)

9 april 2008 609x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gelijkspel voor F3-pupillen thuis tegen Drechtstreek (3-3)

De F3-pupillen van DFC speelden vanavond op het hoofdveld gelijk tegen Drechtstreek F10. Het werd na een 1-2 ruststand 3-3. Voor DFC scoorden Dylan en Lars (2x waarvan de laatste rechtstreeks uit een hoekschop).


Met het gelijkspel maakte DFC F3 een eind aan een reeks van drie nederlagen op rij. Daarvoor was drie keer achtereen gewonnen waardoor de ploeg even koploper was. Inmiddels zit het kampioenschap er niet meer in. ,,We gaan nu voor de tweede plaats´´, aldus leider Gertjan van Es. Zaterdag wordt opnieuw aangetreden tegen Drechtstreek F10, maar dan in Papendrecht.


DFC F3 bestond vanavond uit: Dylan, Lars, Tim, Menno, Roan, Roel, Julian, Danny van Es en Danny de Geus.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com