EMMA – DFC (3): Trainer Gerlich: Ik weet niet waar ze mee bezig zijn

13 april 2008 1700x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EMMA – DFC (3): Trainer Gerlich: Ik weet niet waar ze mee bezig zijn

Als een mokerslag kwam de 2-0 nederlaag bij SC Emma voor de trainer van DFC, Laurens Gerlich, aan. Er was geen rekening met een verliespartij gehouden, zeker niet nadat zijn elftal na een half uur spel in het verdere verloop van de wedstrijd over een numerieke meerderheid beschikte. Nadat Emma-speler Kerkchove met twee gele prenten, dus rood, vroegtijdig de kleedkamers kon opzoeken.


Gerlich was na afloop met stomheid geslagen, wenste in eerste instantie ook geen commentaar over het verloop van de stadsderby te geven, om vervolgens zijn emoties voor de toehoorders toch de vrije loop te geven. “Ik weet niet waar ze mee bezig zijn,” bekritiseerde de trainer van DFC zijn elftal. “De laatste weken is het niet best. Ik ben er doodziek van. Het is een drama. Het lijkt of ze allemaal voor zichzelf spelen.” Niettemin is het Dordtse rood-en-wit nog steeds in de race voor de derde periode-titel. Om te beginnen met een overwinning in het laatste thuisduel van het seizoen tegen Lekvogels.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com