DRECHTSTREEK – DFC (3): Trainer Gerlich: ´Je weet weer waar je staat´

5 april 2008 1617x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DRECHTSTREEK – DFC (3): Trainer Gerlich: ´Je weet weer waar je staat´

´´Je weet gelijk weer waar je staat,” was de eerste reactie van Laurens Gerlich na de 3-0 nederlaag in de streekderby in Papendrecht tegen Drechtstreek. “Iedereen dacht boven Jan te zijn na de resultaten van de laatste weken, maar vanmiddag was het een drama,” vond de trainer van DFC.

Met andere woorden de wisselvalligheid is bij het jeugdige elftal van de Dordtenaren nog steeds niet verdwenen. Goede resultaten worden met mindere afgewisseld. “Er was te veel balverlies op het middenveld,” kende Gerlich de oorzaak van het verlies. In de eerste helft kon Drechtstreek daardoor eenvoudig op een 2-0 voorsprong komen. “Ook achterin stond het voor rust niet goed. Daarna ging het beter. Alleen was het derde doelpunt een tegenvaller. Op dat moment wilden wij in de defensie al één op één gaan spelen. Misschien hadden wij dat eerder moeten doen.”


Het breekpunt van de wedstrijd tegen Drechtstreek  viel voor de trainer in een eerder stadium, halverwege de eerste helft, na de gemiste kans voor Coskun Altintas. De spits van DFC kon in een direct duel met de doelman van Drechtstreek zijn oplegde kans niet verzilveren. “Als het dan gelijk wordt, winnen wij waarschijnlijk de wedstrijd,” oordeelde Gerlich. Niettemin blijft het Dordtse rood-en-wit in de race voor de derde periodetitel, omdat ook de concurrentie punten liet liggen.     

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com