DORDTS SCHOOLVOETBAL (3): Zo heb je te weinig fluitisten en zo heb je er….

2 april 2008 1690x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DORDTS SCHOOLVOETBAL (3): Zo heb je te weinig fluitisten en zo heb je er….

Zorgenkindje bij het organiseren van een toernooi als het Dordtse Schoolvoetbal is meestal de beschikbaarheid van scheidsrechters. Mede-organisator Cees van der Sluis die het pakket fluitisten beheert, twijfelde tot de dag voor het toernooi. Maar vanmiddag melden zich de ene vrijwilliger na de andere om alle schoolwedstrijdjes van arbiters te voorzien. De mannen in het zwart varieerden in leeftijd van 15 tot dik 60 jaar. Allen floten uitstekend tot grote tevredenheid van Cees van der Sluis, die na afloop een speciaal dankwoordje had voor de vrijwilligers-met-de-fluit. Omgekeerd waren alle arbiters tevreden over de organisatie. De meesten waren zo ingenomen dat ze toezegden ook volgende week met scheidsrechtersfluit van de partij te zijn.


Woensdag 9 april kent het onderdeel bij DFCmet zo´n dertig teams een nog grotere omvang dan vandaag. Ook die middag wordt om half twee afgetrapt. Voor het eerst heeft DFC ook de finaleronde toegewezen gekregen. Die vindt op woensdag 23 april plaats.


DFC maakt van de gelegenheid gebruik om met flyers de schooljeugd te interesseren lid te worden van ´Dordts oudste club met het jongste hart´. De deelnemers ontvingen behalve een herinneringsvaantje en een ´deelnemersdiploma´ van de gemeente ook een DFC-flyer.


Evenals vorig jaar heeft de Vereniging Oud-DFC ook deze maand de organisatie van de schoolvoetbalonderdelen bij DFC op zich genomen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com