DFC-pupillen lopen geld bijeen voor bedreigde apensoort

16 april 2008 660x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-pupillen lopen geld bijeen voor bedreigde apensoort

Drie DFC-pupillen waren afgelopen zondag actief tijdens de vermaarde Marathon van Rotterdam. Dennis de Vos (D2), Tim Huijbens en Jordy Boogert (beiden D1) presenteerden zich overigens bescheiden. De 42 km was iets te hoog gegrepen, zodat het drietal koos voor de 5KM-loop.


Hun doelstelling bestond ook niet uit het veroveren van medailles of een fantastische tijd, maar betrof pure liefdadigheid. Met hun deelname zamelden ze geld in voor de bedreigde orang-oetangs in Maleisië, Borneo. Het drietal vroeg, mochten ze de finish halen, bekenden om een kleine gift. En heel prettig voor de apen lukte dat prima, zo constateerde ook Tims vader Bert Huijbens die jeugdvoorzitter is van DFC. Ook Bert liep de 5km liefdadigheid mee.


DFC´s website-eindredacteur Fred van Dongen, die mede sponsorde: ,,Hulde jongens!´´ randstadvandaag.web-log.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com