DFC ontmoet in eerste deel nacompetitie Drechtstreek en SVS´65

26 april 2008 1810x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC ontmoet in eerste deel nacompetitie Drechtstreek en SVS´65

In het eerste deel van de nacompetitie om promotie naar de derde klas moet DFC het opnemen tegen Drechtstreek uit Papendrecht en SVS´65 uit Spijk. De drie ploegen draaien een halve competitie, waarbij elk team één thuiswedstrijd speelt.


De nacompetitie begint a.s. zaterdag 3 mei om 14.30 uur met de ontmoeting Drechtstreek – SVS. Trainer Laurens Gerlich van DFC zal die wedstrijd volgen met zijn selectie. DFC komt pas met Pinksteren (10 en 12 mei) in actie.


*Verliest SVS van Drechtstreek dan is het op zaterdag 10 mei SVS – DFC (14.30 uur) en maandag 12 mei (Tweede Pinksterdag) DFC – Drechtstreek (14.30 uur).


*Verliest Drechtstreek van SVS dan wordt het op zaterdag 10 mei DFC – Drechtstreek en op 12 mei SVS – DFC.


DFC´s trainer Laurens Gerlich: ,,Dinsdag trainen we gewoon, Hemelvaartsdag – donderdag – nemen we vrij en zaterdag gaan we naar Papendrecht voor Drechtstreek – SVS. Die avond hebben we ook nog met de selectie een gezellig samenzijn in café ´t Peerdt aan het Statenplein in Dordrecht´´. Voor Gerlich is met de periodetitel nu al sprake van ´een geslaagd seizoen´. ,,We hebben door veel blessures en schorsingen niet altijd over de sterkste formatie kunnen beschikken. Maar als je steeds een selectie van 16, 17 man hebt, kun je ver komen´´.


**Als DFC het eerste deel van de nacompetitie wint en dus wordt uitgeroepen tot de zogeheten Klasse-periodekampioen van de vierde klasse C, is de promotie naar de derde klas nog geen feit. De ploeg begint dan aan de tweede promotiefase en moet het dan opnemen tegen de Klasse-periodekampioenen van de klassen 4D en 4E en de verliezer van het beslissingsduel tussen de nummers 10 van de derde klassen C en D.


Dit viertal draait een halve competitie (speeldata de zaterdagen 17, 24 en 31 mei) oftewel drie wedstrijden. De nummers een, twee en drie van dit eindklassement promoveren naar de derde klas. Alleen de nummer 4 zit (nog) een jaar vast aan de vierde klas. BRON: WEBSITE KNVB ZUID 1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com