Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC klopt kampioen SVW (0-3) en pakt op knappe wijze 3de periodetitel
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC klopt kampioen SVW (0-3) en pakt op knappe wijze 3de periodetitel

25 april 2008 621x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC klopt kampioen SVW (0-3) en pakt op knappe wijze 3de periodetitel

Op voortreffelijke wijze pakte DFC vanmiddag in Gorcum de derde periodetitel. Kampioen SVW werd met 0-3 verslagen na een 0-0 ruststand. DFC sloeg na de hervatting toe via treffers van Louisiano Trinidad en Davut Sahan (2x).


DFC kreeg de dik verdiende zege niet cadeau. Tien minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd zag SVW bij een 0-1 stand voor DFC z´n spelersarsenaal tot negen gereduceerd. Kennelijk was de kampioen niet meer gewend aan een achterstand tijdens een wedstrijd, want een Gorcumse speler haalde toen de doorgebroken Davut Sahan neer en kon meteen met rood vertrekken. SVW protesteerde heftig tegen deze overigens terechte kaart. Een van de SVW-spelers ging daarbij zijn boekje verbaal  te buiten bij de strak en goed leidende arbiter Cekir en kon ook meteen vertrekken. In het kortstondige tumult kreeg ook nog de verzorger van SVW rood.


Met twee man meer kon DFC het belangrijke duel  soeverein uitspelen en liep het in de slotfase zelfs uit naar 0-3 door gave treffers van Davut Sahan. Het feest kon beginnen. In de eerste nacompetitie om promotie treft DFC nu SVS (uit) en Drechtstreek (thuis). SVS won de tweede periode, Drechtstreek nam als nummer twee in de eindrangschikking de eerste periodetitel van SVW over.


De triomf van DFC krijgt extra waarde als men weet dat het pas de tweede competitienederlaag van SVW was. De kampioen verloor tot vandaag alleen van Asperen. Het was ook pas de tweede maal dat de Gorcumers niet tot scoren kwamen. Door de triomf eiste DFC bovendien geheel zelfstandig de derde periodetitel op,want voor het eerst dit seizoen eindigde SVW niet als eerste in een periode-klassement.


Uitslagen slotronde vierde klasse C van vanmiddag: SVW – DFC 0-3, Noordeloos – Arkel 1-2, SC Emma – Asperen 3-8, Drechtstreek – Lekvogels 2-0, Groot Ammers – Streefkerk 3-5, Leerdam Sport – HSSC 2-6, Unitas – SVS 6-1.


Eindstand derde periode: 1 DFC 9-21 (+13), 2 SVW 9-19 (+12), 3 Arkel 9-19 (+10),  4 Asperen 9-19 (+7), 5 SC Emma 9-16(-1).


Eindrangschikking 4C (totaal 26 wedstrijden): SVW 62*, Drechtstreek 49** (+28), HSSC 49 (+18), Asperen 48, Groot Ammers 47, DFC 44**, Arkel 41, Streefkerk 36, Lekvogels 35, SVS 29**, Unitas 25, Leerdam Sport 24, SC Emma 19, Noordeloos 8.


*=Kampioen en rechtstreeks gepromoveerd naar de 3de klas.


**=nacompetitie om promotie naar derde klasse.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com