DFC – LEKVOGELS (4): Pupillen Max en Simcha onder de indruk van held Danny

19 april 2008 1769x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – LEKVOGELS (4): Pupillen Max en Simcha onder de indruk van held Danny

Max Jansen (6) en Simcha Kuiters (6) waren vanmiddag beiden Pupil van de Week bij DFC´s laatste officiële competitiewedstrijd dit seizoen voor eigen publiek. Die ging tegen Lekvogels en was voor beide ploegen van eminent belang met het oog op deelname aan de nacompetitie om promotie naar de derde klas. Simcha speelt in DFC F2, Max in F4.


Zoals gebruikelijk  woonden ze vooraf de lunchbespreking van DFC onder leiding van trainer Laurens Gerlich bij. Daarna mochten ze met de selectie deelnemen aan de warming-up. Aan de hand(en) van de scheidsrechter betraden Max en Simcha kort voor half drie de wedstrijdarena om te toss bij te wonen, nog even op de foto te gaan met arbiter, grensrechters en aanvoerders en gezamenlijk de symbolische aftrap te verrichten.


Na afloop ontvingen Simcha en Max ieder een van de handtekeningen van spelers en begeleiders voorziene wedstrijdbal. Ook kregen ze de allereerste exemplaren van het nieuwe DFC-vaantje dat gewijd is aan het naderende 125-jarig bestaan van de club. Ze werden uitgereikt door DFC-keeper Danny Peters die met een gestopte strafschop én het zelf benutten van twee penalty´s een heldenrol vertolkte in de wedstrijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com