DFC´s SOOS BEZOEKT BRUGGE (2): ´Complimenten voor het organisatie-comité´

11 april 2008 2095x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s SOOS BEZOEKT BRUGGE (2): ´Complimenten voor het organisatie-comité´

Bert Boogert, bestuurslid sponsorzaken van DFC, reisde donderdag met het soos-gezelschap mee naar Brugge. Zijn conclusie aan het eind van de rit: ,,Weer een heel geslaagde dag en complimenten voor het organiserende comité´´


Voor Bert was de reis per touringcar van het Giessendamse busbedrijf EGAO een soort déja-vu. Toen Bert nog leider, grensrechter was bij het eerste van DFC reed hij altijd met de selectie met de bus mee naar uitwedstrijden. Steevast was Piet van Hoornaar de chauffeur. Piet, inmiddels met pensioen, is DFC niettemin ook trouw gebleven. Zodra er busreisjes moeten worden georganiseerd is Piet steeds aan het stuur te vinden, of het nu de soos betreft of de jeugd op Paaskamp.     


Bert vervolgt zijn reisrelaas: ,,Mede door het schitterende weer zat de stemming er al snel in, werd de accordeon omgehangen en kwamen al lang voordat we gingen varen de zeemansliederen uit de kelen. Terug in de haven in Brugge zijn we te voet naar de brouwerij De Halve Maan gegaan. Voor degenen die moeilijk ter been waren, had Ger Loeve heel attent een taxi geregeld. Onze gids in De Halve Maan waarschuwde ons heel verstandig dat er zeker 240 treden zouden moeten worden genomen. Een paar DFC´ers zijn toen begrijpelijk achtergebleven. Na de zeer interessante rondleiding en al dat traplopen konden we allemaal een zotte pint proeven. En die ging er in als.…´´


Bijgaand FOTO´S gemaakt door DFC-bestuurslid (commerciële zaken) BERT BOOGERT, waarvoor veel dank namens de eindredactie van de website.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com