DFC´s SOOS BEZOEKT BRUGGE (1): Dikke tevredenheid na dagje Vlaanderen

11 april 2008 2235x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s SOOS BEZOEKT BRUGGE (1): Dikke tevredenheid na dagje Vlaanderen

In verband met het Jubileumjaar besloot de commissie van DFC´s sociëteit Good-old DFC dit jaar een bijzondere excursie te organiseren. De vermaarde en schitterende Vlaamse stad Brugge werd als reisdoel uitgekozen. Donderdagmorgen vertrok het dik veertig man sterke soos-gezelschap per touringcar naar Vlaanderenland.


Eenmaal in Brugge scheepte het gezelschap zich om twee uur in voor een ongeveer een uur durende vaartocht over het kanaal Brugge-Gent. Dat gebeurde met de raderboot Old Piper, bouwjaar 1928.  Na het varen was er een rondleiding in de beroemde brouwerij De Halve Maan in Brugge. Zowel de brouwerij als het museum werd bezocht en maakte veel indruk.


De visite aan De Halve Maan werd afgesloten met een aperitief in de brouwerij, gevolgd door een Brugs Buffet (warm en koud). Een tikkeltje vermoeid maar zeer voldaan terugziend op een geslaagde, leerzame dag keerde het DFC-gezelschap in de loop van de avond terug in Dordrecht. Daar wacht komende donderdag weer een gewone soos-bijeenkomst in de DFC-kantine.


Bijgaand FOTO´S van het uitstapje gemaakt door DFC-bestuurslid (kantinezaken) RENS VUIK, waarvoor veel dank namens de eindredactie van DFC´s website.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com