DFC’s tweede eindigt ondanks verlies fraai in linker rijtje*Nipt verlies DFC 3

19 april 2008 1630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC’s tweede eindigt ondanks verlies fraai in linker rijtje*Nipt verlies DFC 3

DFC 2 sloot de competitie vanmiddag thuis af met een 2-4 nederlaag tegen hoogvlieger Heerjansdam 4. Bij rust stond het nog gelijk. DFC miste enkele basisspelers, maar vond in Marco Franken een prima invaller-spits. Hij scoorde beide goals van de reservisten.


DFC 2 kan niettemin terugzien op een sterk seizoen. Uit de 20 wedstrijden werden 31 punten vergaard, goed voor een fraaie klassering in het linker rijtje. De ploeg bleek bovendien buitengewoon productief, het scoorde 45 keer in de 20 duels. Defensief liep het niet alle wedstrijden zoals gewild. Door 51 tegentreffers eindigde DFC 2 met een negatief doelsaldo van zes.


*DFC 3 verloor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-4 van Heerjansdam 7 en blijft daarmee hekkensluiter. DFC begon redelijk. De thuisploeg kwam op voorsprong door een mooie actie van verdediger Patrick van de Wetering. Iets voor rust kwam Heerjansdam terug door een knap afstandsschot. Na rust was Heerjansdam gelukkiger en nam het de leiding: 1-2. DFC herpakte zich goed en kwam op 2-2 (weer Patrick van de Wetering) en zelfs op 3-2 door Wessel Sleeking. DFC had de wedstrijd volledig in handen, maar gaf het in de slotfase toch weg (3-4).


**Van DFC´s reserve-teams kwam vanmiddag alleen DFC 5 tot winst.Thuis was de ploeg net iets sterker dan VVAC 4. Het werd 3-2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com